gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Актуальні питання реабілітації хворих з патологією опорно-рухової системи

17 березня 2017 року у м. Одесі (на базі ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», курорт Куяльник) відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання реабілітації хворих з патологією опорно-рухової системи» за участю ДУ «Украинский НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України»,

ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України», Одеського обласного осередка ВГО «Українська асоціація ортопедів-травматологів», Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця МОЗ України, ГО «Фахівці у галузі природних лікувальних ресурсів», ДЗ «Дитячий спеціалізований(спеціальний) клінічний санаторій«Хаджибей», ДП «Клінічний санаторій ім. Пирогова» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця».

На конференції було розглянуто основні питання щодо сучасних теоретичних, концептуальних, методологічних та практичних підходів до відновлювального лікування дітей з нейроортопедичною патологією; проблем відновлювального лікування хворих з патологією опорно-рухового апарату унаслідок пошкодження хребта і спинного мозку, а також периферичних нервів; використання природних лікувальних ресурсів, преформованих засобів та преформованих фізичних чинників в реабілітації дітей та дорослих з патологією опорно-рухової системи. Особлива увага приділялась питанням реабілітації після оперативного лікування, у тому числі постраждалих з бойовою травмою кінцівок, застосування нових технологій у виготовленні засобів реабілітації.

У роботі конференції приймали участь доповідачі з Києва, Харкова, Одеси, Кишинева (Молдова). Конференцію було проведено у два засідання, між якими учасникам було запропоновано екскурсію курортом Куяльник.

 

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: