gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Співпраця з містом Хмільник

Сергій Редчик, Олена Нікіпелова, Ксенія Павлович

Місто Хмільник співпрацюватиме із Інститутом. Предметні домовленості щодо такої перспективної співпраці були обумовлені 13 грудня 2017 року під час зустрічі у міського голови Сергія Редчика. Після узгодження юридичних деталей Договору, врахування обґрунтованих мотивацій від його Сторін, було прийняте вмотивоване рішення про схвалення проекту Договору про співпрацю.

Тож від імені Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету підписантом виступив міський голова Сергій Редчик. Державну установу «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України під час підписання договору повноважно представляла заступник директора по науці ДП «Укр НДІ медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України» Олена Нікіпелова. Учасником підписання Договору була директор ДП «Хмільницька гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» Ксенія Павлович.

Сергій Редчик, Олена Нікіпелова, Ксенія Павлович

За цим Договором Сторони підтверджують, що їхнім інтересам відповідає спільна і погоджена співпраця у сфері науково-практичної діяльності щодо організаційно-методичної та наукової роботи, сприяння підвищенню ефективного і раціонального використання природних лікувальних ресурсів.

У рамках укладеного Договору Сторони уповноважені на співпрацю у таких напрямках: здійснення медико-біологічної якості та цінності природних лікувальних ресурсів та преформованих засобів на території міста Хмільника, проведення моніторингу безпечності та якості природних лікувальних ресурсів, надання фахових консультацій та кураторської допомоги шляхом проведення виїзних семінарів із актуальних питань медичної реабілітації, курортології, фізіотерапії, забезпечення участі лікарів оздоровниць міста у науково-практичних конференціях і наукових сесіях «Укр НДІ медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України», проведення спільних консультацій, конференцій у партнерстві з органами місцевого самоврядування, іншими закладами та інституціями.

Договір набуває чинності із дня його підписання уповноваженими Сторонами, діє впродовж 5 років і може бути пролонгованим за умови, якщо одна зі Сторін письмово не заявила про його розірвання.

ХМІЛЬНИК СПІВПРАЦЮВАТИМЕ ІЗ ІСТИТУТОМ МЕДИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА КУРОРТОЛОГІЇ

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: