gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Форум Туристичний кластер Одеської області

Ціллю форуму було заявлено консолідацію туристичного бізнесу та стратегію створення туристичних кластерів в районах.

На форумі обговорювалися питання щодо поточного стану туристичної галузі в регіоні, а також консолідації представників туристичної сфери та моделі ефективного співробітництва з органами влади.

Серед виступаючих варто відзначити доповідь Івана Липтуги, президента Національної туристичної асоціації України, який широко відомий одеситам як творець бренду у вигляді якоря-серця.

Серед інших спікерів відзначимо і.о. начальника управління туризму ОДА Александр Шека, який торкнулися теми поточного стану туристичної галузі у регіоні.

Гості з Закарпаття та Київщини поділилися своїм видом маркетингового просування туристичного продукту на прикладі Закарпаття.

Важливим у сучасних реаліях є позиціонування та просування туристичного продукту в Інтернеті та інформаційних мережах.

Туристичний кластер – об’єднання організацій, що надають послуги в сфері туризму. Таке формування включає в себе малі та крупні організації, які постійно взаємодіють між собою. Находяться вони на одній території в межах регіону, району або іншої адміністративно-територіальної одиниці. Організації спільно використовують спеціалізовану туристичну інфраструктуру, локальні ринки праці та інші функціональні структури.

 

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: