gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Вітаємо шановну Дмитрієву Галину Олександрівну з 50-річчям праці в інституті

Шановна Галино Олександрівно!

Ваші друзі, колеги щиро вітають Вас з 50-річчям праці в інституті. Свій трудовий полувіковий шлях Ви пройшли від молодшого наукового співробітника до провідного наукового співробітника, більш 30 років пропрацювала вченим секретарем інституту та вченим секретарем спеціалізованої вченої ради за спеціальністю «Медична реабілітація, фізіотерапія та курортологія» по захисту докторських та кандидатських дисертацій. Через Ваші руки пройшли ціла плеяда вчених курортологів, фізіотерапевтів та медичних реабілітологів. Багато з них стали головними лікарями провідних санаторно-курортних закладів України, обласних лікарень відновлювального лікування. Ви є наставником та вчителем для молодих вчених інституту.

Високий професіоналізм, працездатність, енергійність, повага до людей, порядність, уміння відкликатися на сучасні життєві зміни, сприймати нове і втілювати в життя – заслуговує заслужену повагу колег.

Віримо, що завдяки Вашій роботі буде ще не один десяток молодих науковців з медичної реабілітації в Україні.

Бажаємо доброго здоров’я, творчого довголіття, натхнення на нові звершення, світлого настрою, родинного затишку, втіхи від правнучки.

 

З великою повагою, колектив ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України»

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: