gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Гуманітарна допомога

Сьогодні до ДЗ «Дитячий Спеціалізований (Спеціальний) санаторій «Люстдорф» МОЗ України» було доставлено гуманітарну допомогу від підприємців Одеси.

75 кг прального порошку, 22 л миючих засобів для посуду, унітазів та ванн було придбано за кошти передані співробітнику ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» та голові ГО «Одеські лимани» Мозальової Світлані Анатоліївні.

– Виражаю велику подяку всім підприємцям, хто не залишилися байдужим до мого прохання допомогти грошима для придбання миючих засобів. Нажаль, вони побажали залишитися інкогніто. Доброго їм здоров’я та процвітання і сподіваюсь на подальше співробітництво на лані благодійності.

Санаторій спеціалізується на лікуванні дітей від 6 до 15 років, профіль установи – кістково-суглобовий туберкульоз та захворювання опорно-рухового апарату. У закладі отримують лікування та оздоровлення діти з усіх областей України. Багато дітей з багатодітних сімей, з інтернатів, діти чорнобильців, після аварій і важких травм, інваліди з будинків інтернатів сімейного типу.

Працюють у санаторію досвідчені фахівці: медичний персонал, вихователі та вчителі з любов’ю до дітей роблять свою справу.

Як що, хтось бажає приєднатися до благородної справи допомоги дітям звертайтесь за тел.: 7989666 (Світлана Анатоліївна).

 

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: