gov.ua
State sites of Ukraine
State Institution
«Ukrainian Research Institute of Medical Rehabilitation and Resort Therapy of the Ministry of Health of Ukraine»

Перше засідання Наукової ради з туризму та курортів

30 травня на базі “Київський національний торговельно-економічний університет” відбулось перше засідання Наукової ради з туризму та курортів при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

В ході засідання директор Департаменту туризму та курортів Іван Леонідович Ліптуга представив стратегію розвитку туризму та курортів на 2016-2020 роки. Також в ході засідання було визначено напрямки роботи Ради, а саме підвищення ефективності взаємодії освіти з ринком праці, здійснення аналітичних моніторингових та маркетингових досліджень для формування актуального бачення галузі туризму.
Важливим аспектом діяльності буде наукове обґрунтування рекреаційно-туристичного районування України, яке здійснюється в рамках проекту брендингу територій і допоможе підвести базис під розвиток туристичних об’єктів і дестинацій.
У роботі Наукової ради прийняли участь Директор ДУ “Укр НДІ МР та К МОЗ України” К. Д. Бабов та його заступник з наукової роботи О. М. Нікіпелова.
Наукова рада об’єднала представників профільних факультетів університетів, наукових і дослідницьких установ, органів державної влади.
Обговорювали проект розпорядження Кабінету Міністрів України “Про схвалення Стратегії розвитку туризму та курортів на 2016-2020 роки”, напрямки діяльності Наукової Ради та її організаційну структуру і багато інших важливих для розвитку туризму в країні питань.

  

News

Ads

Map of resorts and sanatoriums of Ukraine Map of natural healing resources of Ukraine

Sorry, this entry is only available in Ukrainian
Legend: