gov.ua
Державні сайти України
Державна установа
«Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»

18 січня 2023 року на базі ДУ «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Одеській області», відповідно до Договору № 0211/22 про науково-практичну співпрацю з ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України», розпочато цикл навчально-методичних семінарів «Організаційно-методичні та прикладні питання надання реабілітаційної допомоги».

18 січня 2023 року на базі ДУ «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Одеській області», відповідно до Договору № 0211/22 про науково-практичну співпрацю з ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України», розпочато цикл навчально-методичних семінарів «Організаційно-методичні та прикладні питання надання реабілітаційної допомоги» з метою підвищення кваліфікації лікарів та фахівців мультидисциплінарної реабілітаційної команди ДУ «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Одеській області».

Відповідно до затвердженого плану навчання, перший методичний семінар на тему «Нормативні та технологічні питання організації реабілітаційної допомоги» проведено провідними фахівцями у галузі реабілітаційної медицини ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»: к.м.н., старшим науковим співробітником Балашовою Іриною Віталіївною та к.м.н., старшим науковим співробітником Волянською Веронікою Сергіївною. Серед ключових питань, що обговорювались під час заходу, основна увага була приділена нормативним та прикладним аспектам організації надання реабілітаційної допомоги на реабілітаційних маршрутах.

Керівництвом ДУ «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Одеській області» навчальний захід було організовано у змішаному форматі за допомогою zoom-конференції, що дозволило долучити до навчання зацікавлених осіб майже всіх областей України. Загалом участь у дистанційному форматі взяло 42 фахівця, серед яких: керівники Територіальних медичних об‘єднань МВС України, завідувачі реабілітаційних, фізіотерапевтичних, неврологічних відділень, лікарі ЗОЗ МВС України.

 

 

Наступний навчальний захід на тему «Практичне використання інструментів функціонального оцінювання, необхідних для прийняття рішення щодо направлення пацієнта на наступний етап реабілітації» (на виконання пункту 2 Наказу МОЗ України від 16.11.2022 № 2083), відповідно до затвердженого плану навчання, відбудеться за три тижні. Про час заходу буде повідомлено заздалегідь.

Новини

Увага! Проводимо Міжнародну науково-практичну конференцію

«15 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

14 листопада 2023 року проведено семінар в межах постійно діючого лекторію для працівників ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України»

З метою розгляду актуальних питань діяльності ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України» 14 листопада 2023 року проведено ...
Читати далі…

Оголошення

Увага! Проводимо семінар (БПР) «Принципи внутрішнього використання мінеральних вод при захворюваннях органів травлення»

19 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Мапа курортів та санаторіїв України Мапа природних лікувальних ресурсів України

Умовні позначення: