gov.ua
Державні сайти України
Державна установа
«Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»

20-21 вересня 2016 року м. Київ

UNDP UA

20-21 вересня 2016 року в місті Київ в рамках Програми ПРООН з відновлення і налагодження миру у партнерстві із Міністерством соціальної політики України відбулася конференція «Впровадження кейс-менеджменту в роботі з ВПО».

З листопада 2015 року благодійний фонд “Карітас Одеса УГКЦ” став учасником проекту «Впровадження підходу «кейс-менеджмент» у роботі з ВПО», який фінансувався Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії.

Полікліника державної установи “Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України” у рамках угоди про свівпраццю з БФ “Карітс Одеса УГКЦ” надавала безкоштовну медичну допомогу ВПО, що було відзначено на конференції.

Підхід «кейс-менеджмент» передбачає оцінювання потреб конкретних ВПО, направлення до відповідних надавачів послуг і контроль за процесом їх надання. Такий інтегрований підхід дозволить отримувати швидкий доступ до наявних послуг, підвищити ефективність їх надання і забезпечити безперервність підтримки ВПО.

Під час конференції були розглянуті підходи та засади кейс-менеджменту, розглядались переваги та обмеження в застосуванні підходу кейс-менеджменту, перспективи нормативного врегулювання кейс-менеджменту, впровадження кейс-менеджменту на базі ЦСССДМ.

На прикладі курортного міста Миргород Полтавської області розглянуто питання співпраці з місцевою владою у впровадження кейс-менеджменту.

Разом з тим учасники конференції ознайомились з досвідом роботи радників Міністерства соціальної політики з питань ВПО.

В робочих групах учасники мали змогу обмінятися досвідом та працювати в секціях безпосередньо з одержувачами грандів – БФ «ЛСПУ», МБФ «Карітес Україна», БО «Сподівання», місто Миргород.

old banner

За результатами конференції, організатори та учасники висловилися про необхідність продовжувати роботу та поширити досвід не тільки на ВПО та на осіб, які опинились в складних життєвих умовах, на членів сімей загиблих, учасників бойових дій, воїнів АТО.

Новини

Випробувальні лабораторії інституту успішно пройшли черговий нагляд НААУ щодо дотримання вимог міжнародного стандарту. ДСТУ EN ISО/ІЕС 17025:2019

Випробувальні лабораторії інституту успішно пройшли черговий нагляд НААУ щодо дотримання вимог міжнародного стандарту. ДСТУ EN ISО/ІЕС 17025:2019 За результатами проведеного ...
Читати далі…

Увага! Проводимо Міжнародну науково-практичну конференцію

«15 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Оголошення

Увага! Проводимо семінар (БПР) «Принципи внутрішнього використання мінеральних вод при захворюваннях органів травлення»

19 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Мапа курортів та санаторіїв України Мапа природних лікувальних ресурсів України

Умовні позначення: