gov.ua
Державні сайти України
Державна установа
«Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»

Круглий стіл Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі

28 вересня на базі кафедри «Технології питної води» Одеської національної академії харчових технологій, в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології і комбікорми», пройшов Круглий стіл «Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі»

На Круглому столі обговорювали актуальні проблеми водопостачання і водовідведення для підприємств харчової галузі:
Проблеми якості води в джерелах водопостачання харчових підприємств;
Контроль якості води у виробництві харчової продукції;
Перспективні напрями використання підземних вод в харчової промисловості;
Нові технології, матеріали і обладнання для водо підготовки у виробництві продуктів харчування;
Ефективні технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі.

На Круглому столі були присутні фахівці з виробництва продуктів харчування: детектори та начальники виробництв, менеджери з якості та реалізації продукції, завідуючі лабораторіями та інші працівники підприємств харчової галузі.
Заступник директора ДУ «Укр. НДІ МР та К МОЗ України» з наукової роботи Нікіпелова Олена Михайлівна розповіла про Перспективні напрямки використання підземних вод в харчовій промисловості.

Новини

Актуальні оголошення

ОГОЛОШЕННЯ!

30 березня 2023 року проводитиметься освітній захід БПР – майстер-клас «Електрокардіографія. Особливості реєстрації ЕКГ в умовах воєнного стану» в режимі ...
Читати далі…
Будинок Інституту

ОГОЛОШЕННЯ!

23 березня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» ...
Читати далі…

Мапа курортів та санаторіїв України Мапа природних лікувальних ресурсів України

Умовні позначення: