Круглий стіл Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі
28 вересня на базі кафедри «Технології питної води» Одеської національної академії харчових технологій, в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології і комбікорми», пройшов Круглий стіл «Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі»
На Круглому столі обговорювали актуальні проблеми водопостачання і водовідведення для підприємств харчової галузі:
Проблеми якості води в джерелах водопостачання харчових підприємств;
Контроль якості води у виробництві харчової продукції;
Перспективні напрями використання підземних вод в харчової промисловості;
Нові технології, матеріали і обладнання для водо підготовки у виробництві продуктів харчування;
Ефективні технології очищення стічних вод підприємств харчової галузі.
На Круглому столі були присутні фахівці з виробництва продуктів харчування: детектори та начальники виробництв, менеджери з якості та реалізації продукції, завідуючі лабораторіями та інші працівники підприємств харчової галузі.
Заступник директора ДУ «Укр. НДІ МР та К МОЗ України» з наукової роботи Нікіпелова Олена Михайлівна розповіла про Перспективні напрямки використання підземних вод в харчовій промисловості.