gov.ua
Державні сайти України
Державна установа
«Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»

Укладено партнерський договір з Науковим медичним видавництвом ALUNA (Польща)

30 вересня 2021 року між Державною установою «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України» та Науковим медичним видавництвом ALUNA (Польща) укладено партнерський договір.

Директор інституту Костянтин Бабов та директор видавництва Анна Лучиньська поставили свої підписи під партнерським договором про умови співпраці і реалізації проєкту «Міжнародна діяльність Видавництва ALUNA».

Спільними цілями сторін визначено: поширення світових досягнень у сфері медицини та наук про здоров’я; взаємна організація конференцій, конгресів, симпозіумів з питань медицини та наук про здоров’я; активна взаємна підтримка реалізації спільних цілей.

На умовах договору інститут матиме можливість опублікування наукових статей співробітників у журналах видавництва: Wiadomości Lekarskie, Acta Balneologica та Emergency Medical Service.

 

Новини

Увага! Проводимо Міжнародну науково-практичну конференцію

«15 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

14 листопада 2023 року проведено семінар в межах постійно діючого лекторію для працівників ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України»

З метою розгляду актуальних питань діяльності ДУ «Український НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України» 14 листопада 2023 року проведено ...
Читати далі…

Оголошення

Увага! Проводимо семінар (БПР) «Принципи внутрішнього використання мінеральних вод при захворюваннях органів травлення»

19 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Мапа курортів та санаторіїв України Мапа природних лікувальних ресурсів України

Умовні позначення: