gov.ua
Державні сайти України
Державна установа
«Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології Міністерства охорони здоров’я України»

Перше засідання Наукової ради з туризму та курортів

30 травня на базі “Київський національний торговельно-економічний університет” відбулось перше засідання Наукової ради з туризму та курортів при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.

В ході засідання директор Департаменту туризму та курортів Іван Леонідович Ліптуга представив стратегію розвитку туризму та курортів на 2016-2020 роки. Також в ході засідання було визначено напрямки роботи Ради, а саме підвищення ефективності взаємодії освіти з ринком праці, здійснення аналітичних моніторингових та маркетингових досліджень для формування актуального бачення галузі туризму.
Важливим аспектом діяльності буде наукове обґрунтування рекреаційно-туристичного районування України, яке здійснюється в рамках проекту брендингу територій і допоможе підвести базис під розвиток туристичних об’єктів і дестинацій.
У роботі Наукової ради прийняли участь Директор ДУ “Укр НДІ МР та К МОЗ України” К. Д. Бабов та його заступник з наукової роботи О. М. Нікіпелова.
Наукова рада об’єднала представників профільних факультетів університетів, наукових і дослідницьких установ, органів державної влади.
Обговорювали проект розпорядження Кабінету Міністрів України “Про схвалення Стратегії розвитку туризму та курортів на 2016-2020 роки”, напрямки діяльності Наукової Ради та її організаційну структуру і багато інших важливих для розвитку туризму в країні питань.

Новини

Випробувальні лабораторії інституту успішно пройшли черговий нагляд НААУ щодо дотримання вимог міжнародного стандарту. ДСТУ EN ISО/ІЕС 17025:2019

Випробувальні лабораторії інституту успішно пройшли черговий нагляд НААУ щодо дотримання вимог міжнародного стандарту. ДСТУ EN ISО/ІЕС 17025:2019 За результатами проведеного ...
Читати далі…

Увага! Проводимо Міжнародну науково-практичну конференцію

«15 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Оголошення

Увага! Проводимо семінар (БПР) «Принципи внутрішнього використання мінеральних вод при захворюваннях органів травлення»

19 грудня 2023 року провайдером безперервного професійного розвитку (БПР) – ДУ «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України» (реєстраційний номер ...
Читати далі…

Мапа курортів та санаторіїв України Мапа природних лікувальних ресурсів України

Умовні позначення: